Holland Financial Network

Holland Financial Network verbindt en versterkt Finance professionals. Door middel van een actief platform dragen ze bij aan de vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling van professionals.
Oprichter Emiel de Sévren Jaccquet motiveert het doel: “We willen transparantie en onafhankelijkheid in de interim markt brengen. Wellicht nog belangrijker; We willen echt waarde toevoegen en een lange termijn samenwerking aangaan met zowel professionals als opdrachtgevers.”
Het vernieuwende model van het Holland Financial Network zorgt voor een exponentiële groei waarbij steeds meer hoogwaardige financials zich aansluiten. De Sévrèn Jaccquet: “We organiseren iedere maand cursussen (met en zonder gecertificeerde PE punten) en diverse netwerkbijeenkomsten. Daarnaast hebben wij een continue stroom van uitdagende opdrachten tegen een eerlijk transparant tarief. Ook hebben we een samenwerking met de UvA om onze leden tegen een gereduceerd tarief een Post Master te kunnen aanbieden.”

Uitreiking van het eerste exemplaar van het Whitepaper over de ‘Liquid workforce” aan voormalig minister van financiën Jeroen Dijsselbloem tijdens het HFN jaarcongres in het WTC Amsterdam.

www.hfn.nl