De Nationale Aspergepartij

De Nationale Aspergepartij is een hoogwaardig netwerkevenement. Tijdens de opening van het aspergeseizoen komen 350 beslisser bij elkaar in het Amstel Hotel. Onder het genot van vers gestoken asperges en goede wijnen kan men genieten van het beste dat Limburg te bieden heeft.

Initiator van de aspergepartij Emiel de Sévrèn Jacquet:
“Tijdens de Nationale Aspergepartij brengen we DGA’s, CEO’s, beslissers uit de culturele sector en bestuurders samen om het aspergeseizoen te vieren. Daarnaast versterken wij de (zakelijke) banden tussen Limburg en de Randstad.”

De Stichting Nationale Aspergepartij organiseert ook een dak- en thuislozenlunch voor de cliënten van het Leger des Heils. Hierbij verlenen diverse top koks hun medewerking.

Tijdens de Nationale Aspergepartij vind ook de uitreiking van‘de Gouden Asperge’ plaats. De prijs is in het leven geroepen om de meest ondernemende en verbindende Limburger van dat jaar te eren. Winnaars waren onder andere Maxime Verhagen, Camille Oostwegel, Luud Martens, Eduard Schaepman, Dries van der Vossen, Jo Cortenraedt en Gouverneur Theo Bovens.

Bijwonen van de Nationale Aspergepartij is alleen mogelijk op uitnodiging. www.aspergepartij.nl